Stor upt

Hejsvejs!

Det var ett tag sen jag skrev och jag har växlat mycket mellan spotlife och nouw men jag har äntligen bestämt mig för att köra på spotlife :). Så nu ska jag bli bättre hehe… kommer dock inte skriva ett inlägg varenda dag utan mest när det är något som hänt eller något jag vill säga so you know ;).

Jag tycker faktiskt att måndagen har flutit på bra, den är ganska chill eftersom vi börjar 09:30 och har hyfsat bra lektioner och sen har jag ju det mest efterlängtade på dagen, ridningen hahah. ” Wow, kuul ” tänker ni kanske men yes det är ” kuul ” faktiskt haha. Men idag hade vi hoppning och jag fick my bestie Bolt :D Han är king på hoppning och jag ska kanske tävla honom i vår, i hoppning såklart. Han jobbade på jättebra idag och det blev smak på backen för mig också ;D Kom lite för fort mot hindret så han fick lov att hoppa långt innan vilket jag inte var beredd på. Men på fredag får jag träna bättre med honom i min och Ronjas privatlektion så då får vi förhoppningsvis hoppa över 1m. Stallet vill inte att vanliga  grupper hoppar över 50 cm för hästens hälsa, dock får hoppspecial hoppa mycket högre och jag tror privat får också.  Men jag är taggad för han är riktigt bra och tycker att det är lika kul som jag, jag fick ett skrattanfall när jag ramla av hahaha.

Hoppas att eran måndag har varit lika bra som min!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>